Logo_White Color png

Kontakti

Rr.Lord Bajron Hyr.21, 10000, Prishtinë

+ 383 49 70 71 73
+ 383 38 70 46 39

Në zemër të Prishtinës Kompleksi më i ri nga INON INVESTMENTS Eleganca dhe stili do të jenë pjesë e përditshmërisë suaj. Funksionaliteti Kualiteti i lartë i ndërtimit ne kompleksin INON Invetsments.

INON Investments

INON SH.P.K u themelua në vitin 2014 e njohur me emrin INON Desing & Construction”. Që nga fillimi kishte qëllime të qarta për të ardhmen, sjellja e një standardi të një niveli tjetër të ndërtimit. Sot “INON SH.P.K” ka ndërtuar objektin e parë afaristo – banesor në qendër të Prishtinës, në pjesën më atraktive të kryeqytetit. Idetë tona inovative që kishim në fillim të këtij rrugëtimi: ndërtimin cilësor, stilin unik, jetesën e sigurtë dhe të qetë, tashmë i kemi jetësuar në objektin tonë të parë. Klientëve tanë ua mundësuam të përjetojnë një jetë ndryshe nga qytetarët e tjerë të Prishtinës. Krenaria jonë është rehatia e klientëve e këtë mund ta vërtetojnë vet ata. Këtë e kemi dëshmuar në objektin “INON I” e po vazhdojmë ta dëshmojmë edhe me objektet që aktualisht janë në proces të ndërtimit “INON I – B” & “INON II”.

image-layers_1-1--22
inon

Projektet

Ndërtimi

Konstruksioni dhe siguria është ajo që ne u garantojmë klientëve tanë.

 • Konstruksioni - beton Arme mbi 8.5 shkallë të Rihterit
 • Konstruksioni në mes të kateve me izolim termik dhe akustik
 • Muret ndarëse në mes banesave me izolim akustik
 • Dritaret nga profila gjerman 88-100 mm
 • Roleta fleta, alumin termik
 • Dyer të hyrjes së banesave të blinduara me siguri të lartë
 • Dyer të dhomace të standardeve të larta
 • Izolim termik me stiropor 12-16 cm
 • Dysheme me parket të cilësisë së lartë
 • Banjo të kompletuar me qeramikë dhe sanitari.
 • 50m: Shkolla fillore “ Naim Frasheri”
 • 70m: Qendra e Mjeksise familjare
 • 200m: Universiteti Hasan Prishtina
 • 250m: Parku i qytetit
 • 600m: Qendra e qytetit
Lang